Deze gedreven dame uit Wânswert versterkt sinds 1 maart ons team in het magazijn. Samen met onze collega’s Agnes en Willem zorgt ze ervoor dat producten ingepakt en op de plek van bestemming komen.

‘Het werk is mij totaal niet vreemd op het gebied van orderpicken. Wat wel nieuw is, is het sóórt producten. Daar wil ik nog wel meer over leren, maar dat komt nog wel. Ook het produceren van glijmiddel is nieuw voor mij, dat kom je niet vaak tegen haha. Aankomende week ga ik op voor mijn reachtruck certificaat. Zodra ik deze op zak heb, kan ik ook producten laden en lossen.’

‘Het werk is lekker afwisselend, dus geen dag is hetzelfde. Zo ga ik sporadisch producten afleveren bij klanten. Heerlijk om dan af en toe tussen de paarden te belanden. Daarnaast help ik mee met het afvullen van ons eigen geproduceerde glijmiddel en verwerk ik inkomende en uitgaande goederen. Lekker bezig zijn en het stukje beweging vind ik erg fijn. Ik ben dan ook echt geen kantoormus’, lacht Antsje.

Naast haar werk is Antsje moeder van twee dochters en maakt ze graag kinderkleding. Een bezige bij dus. En daar houden wij van bij NIFA!

« Terug naar nieuwsoverzicht