Geachte klant,

Dankzij de genomen maatregelen in 2021 konden wij de prijsstijgingen in 2021 beperken. Met inachtneming van de economische ontwikkelingen zullen de prijzen van onze producten vanaf 1 januari 2022 gemiddeld met 3,5% stijgen.

Als gevolg van stijging van de grondstof- en transportkosten waren wij genoodzaakt per 1 mei 2021 een toeslag “Materiaal & Logistiek”  van 1,45% toe te passen op alle facturen. Helaas zullen deze aanzienlijke prijsstijgingen van plastics blijvend zijn en de verwachting is dat dit in 2022 zal voortzetten. De prijzen van de belangrijkste grondstoffen die worden gebruikt om onze producten te fabriceren zijn dan ook aanzienlijk gestegen.

Als gevolg hiervan zal per 1 januari 2022 de toeslag “Materiaal & Logistiek” alleen nog van toepassing zijn op plastics en aangepast worden naar:

  • 10%  op Polysem handschoenen en pluimvee straws
  • 8%    op Goblets
  • 4,5% op andere plastic producten

We blijven de ontwikkeling in deze grondstofkosten volgen en we beoordelen de toeslag ieder kwartaal opnieuw. Vanaf 1 januari 2022 zal de toeslag “materiaal & logistiek” niet meer van toepassing zijn op non-plastic producten.

Voor meer informatie over deze toeslag kunt u altijd contact opnemen met ons.

Ook wij zijn ons bewust van de effecten van het covid-19 virus en de mogelijke verspreiding daarvan. Daarom nemen ook wij wederom gepaste maatregelen. Onze locatie is momenteel alleen op afspraak beperkt beschikbaar voor bezoekers. Uiteraard kunt u gewoon bij ons blijven bestellen, we blijven u via de bekende wegen bevoorraden. Mochten er na aanleiding van dit bericht vragen zijn dan zijn wij telefonisch bereikbaar op 058-212 32 79 of kunt u mailen naar info@nifa.nl 

Wij danken u voor de loyaliteit en het vertrouwen dat u in ons stelt!

Hartelijke groet,

Janny Weima van der Meij,

Nifa Technologies

« Terug naar nieuwsoverzicht