Geachte klant,

Productkwaliteit is dé prioriteit van de IMV Technologies-groep en we werken met historische leveranciers die zich altijd hebben toegewijd aan een vergelijkbare kwaliteitsbenadering. Deze leveranciers kampen al maanden met sterk gestegen grondstofprijzen van: karton, transport, elektronische componenten, metalen en vooral plastic grondstoffen. Wij zullen loyaal blijven aan deze leveranciers die weten hoe ze aan onze hoge normen moeten voldoen, zodoende moeten we accepteren dat hun moeilijkheden een tijdelijke impact hebben op de prijs van onze producten. Daarom hebben we het betreurenswaardige maar noodzakelijke besluit genomen om aanpassingsmaatregelen te nemen.

Vanaf 1 mei 2021 wordt op alle facturen een tijdelijke toeslag “Materiaal & Logistiek” van 1,45% toege-past. De toeslag is niet van toepassing op apparatuur, stikstofvaten, media (extenders) en Leja slides.

We volgen de ontwikkeling van deze grondstofstijgingen continu en zullen deze opslag elk kwartaal herzien. Vanaf 1 mei verschijnt deze tijdelijke toeslag op uw orderbevestiging en op uw facturen onder de post “Toeslag Materiaal & Logistiek”.

Dankzij onze historische en directe relaties met onze leveranciers, worden we niet geconfronteerd met verstoringen in onze distributieketen en zullen we al het mogelijke blijven doen om de continuïteit van onze klanten te blijven borgen.

 

Wij danken u voor het vertrouwen dat u in ons stelt!

« Terug naar nieuwsoverzicht