Wij leveren diverse producten voor cryogeen op het gebied van opslag en transport. Denk aan:

Opslagsystemen

MVE CryoSystem 2000, 4000 en 6000 combineren de voordelen van lage stikstofconsumptie met mid-range opslagcapaciteit. Hiermee voldoen ze aan de veelzijdige behoeften van hedendaagse professionals. De lichtgewicht en lage ruimte-eisen van deze containers maken hen zeer economisch. MVE cryogene opslagsystemen zijn wereldwijd leidend door innovatie en super isolerende vacuümtechnologie.

Bekijk hier de kenmerken

Opslagcontainers

De MVE SC-serie van opslagcontainers is geschikt voor de gebruiker, die kleine capaciteitsbehoeften heeft, maar opslag nodig is voor de lange termijn met een laag verlies aan vloeibare stikstof in een lichtgewicht container.

Bekijk hier de kenmerken

Transportcontainers

De MVE XC-serie is geschikt voor de gebruiker die grote capaciteitsopslag en lage vloeibare stikstofconsumptie nodig is in een lichtgewicht container. MVE XC-containers hebben capaciteiten van 700 tot 5000 rietjes en 150 tot meer dan 1000 flesjes uitstrekken.

Bekijk hier de kenmerken

MVE ET series

De ET-serie is geschikt voor de gebruiker, die kleine capaciteitsbehoeften heeft, maar opslag nodig is voor de lange termijn met een laag verlies aan vloeibare stikstof in een lichtgewicht container. Deze serie kent geïntegreerde kenmerken, kan lang bewaard blijven en heeft grote opslagcapaciteit.

Bekijk hier de kenmerken

MVE Vapor Shippers

MVE Vapor Shippers zijn ontworpen voor veilig transport van biologische samples op een cryogene temperatuur. Ze zijn gemaakt van duurzaam en licht aluminium.

Bekijk hier de kenmerken