Humaan

Wanneer het een echtpaar niet lukt om op de natuurlijke manier zwanger te worden, kan er een vruchtbaarheidsbehandeling worden gestart. Indien het sperma van de man van redelijk tot goede kwaliteit is, kan Intra-Uteriene (IUI) de eerste stap zijn.

Kunstmatige Inseminatie Eigen semen

Met LH-urinetesten of door echoscopie wordt het moment van de eisprong (ovulatie) gedetecteerd. Op de dag van de verwachte ovulatie wordt met een injectiespuitje en een speciale catheter het opgewerkte sperma (sperma waarbij het zaadvocht verwijderd is) in de baarmoederholte of baarmoeder mondkanaal gebracht. Deze methode waarbij de zaadcellen van de eigen man worden gebruikt, heet KIE (Kunstmatige Inseminatie Eigen semen).

Kunstmatige Inseminatie Donorsemen (KID)

Als er helemaal geen levende zaadcellen in het sperma van de man aanwezig zijn of als een vrouw zwanger wil worden maar geen mannelijke partner heeft, kan sperma van een zaaddonor gebruikt worden (Kunstmatie Inseminatie Donorsemen (KID)).

IVF of ICSI

Leidt dit na een aantal pogingen niet tot een zwangerschap, dan besluit een echtpaar meestal tot een reageerbuisbevruchting, ofwel invitrofertilisatie (IVF) met of zonder Intracytoplasmatische sperma-injectie (ICSI).

Cryo Bio System

Binnen de IMV-groep is de firma CBS (Cryo Bio System) actief op het gebied van ART (Artificial Reproduction Technic). Deze productlijn is via NIFA technologies beschikbaar.


Wilt u onze producten bestellen?

Heeft u interesse in onze producten? Bestel hier uw producten Heeft u vragen? Neem contact op