Deze Limburgse dame maakt sinds begin september deel uit van ons team. Ze stelt zich graag even voor.

‘Ik ben opgegroeid op een agrarisch bedrijf in het Limburgse Nederweert. Op twee verschillende locaties houden wij melkkoeien en vleeskuikens. Vanuit hier is dan ook mijn passie voor de agrarische sector ontstaan.

Na mijn middelbare school koos ik ervoor om MBO Melkveehouderij te gaan studeren. Na het afronden van deze opleiding, ben ik door gaan studeren aan de HAS Hogeschool in Venlo. Afgelopen juli ben ik cum laude afgestudeerd voor de opleiding Business Management in Agriculture and Food. Gedurende mijn schoolperiode heb ik veel kennis en ervaring opgedaan tijdens stages in Kenia, Zweden, Denemarken en Nederland. En ja, wat ga je dan doen?

Werken in de veehouderij, dat is echt iets voor mij. Hans, mijn buurman, hoorde dat ik zoekende was en nam contact met mij op. Hij vroeg of ik interesse had om bij NIFA te komen werken. Ik werd enthousiast en ben na een paar dagen meelopen inmiddels gestart als Sales Representative Imaging. Binnen mijn functie ben ik verantwoordelijk voor de IMV-Imaging producten en diensten.’

In haar vrije tijd is ze te vinden op het melkveebedrijf van haar vriend in Rutten (Flevoland), de boerderijen van haar ouders (Nederweert en Maarheeze) én het transportbedrijf van haar oom en tante (Ysselsteyn). Daarnaast is ze ook in voor een feestje en gaat ze diverse festivals af samen met haar vriendinnen.

« Terug naar nieuwsoverzicht